Новини до 2020 г.

Престижна номинация за ръководителите на „Пирински стражи“

Ръководителите на училищен туристически клуб „Пирински стражи“ при Трето ОУ „Братя Миладинови“ – Славка Жостова, Лозана Грозданова и Александър Халачев, са номинирани за получаване на званието „Герой на децата“.

 Национална мрежа за децата обяви старта на номинациите за наградата „Герой на децата“ – най-авторитетното признание за ангажираност с живота и благосъстоянието на децата у нас. Призът се връчва в рамките на традиционните годишни награди „Златна ябълка“, с които Мрежа за децата отличава организации и личности с принос за развитието и бъдещето на децата в България.

Кой е Героят на децата? Това е личност, повлияла положително живота на децата в областите на здравеопазването, образованието, възпитанието и правосъдието. Човек, чиито идеи, инициативи и работа са променили мисленето и средата, така че децата да получават повече внимание, подкрепа и възможности за развитие. Наградата на Национална мрежа за децата цели да привлече заслужено обществено признание към обикновени личности, които проявяват гражданска активност в някоя от горепосочените области.

Изборът на победителя ще бъде направен след онлайн гласуване, което ще продължи до 25 май 2018 г.

Всеки желаещ може да даде своя глас за ръководителите на клуб „Пирински стражи“ на адрес: http://www.1june.nmd.bg/glasuvajte/  Необходимо е да се направи отметка в кръгчето до номинацията (маркираната вече номинация е в син цвят), или само да се „кликне“ върху текста: Ръководителите на клуб „Пирински стражи“ (номинацията е без снимка). След това гласът се отчита чрез синия бутон „Гласувай“ в края на същата страница. Всеки гласувал получава съобщение, че гласът е действително отчетен.

Нека да подкрепим нашите прекрасни ръководители на клуб „Пирински стражи“!