Новини до 2020 г.

Уникална съвместна представителна изява на групи по проект „Твоят час“!

На 21 април групите по проект „Твоят час“ – „Литература сред природата“, „Здраве сред природата“ и „Творя сред природата“, осъществиха уникално представяне на дейностите си по проекта.

С шедьоврите, направени от природни, естествени материали, бе поставено началото на тази толкова интересна и запомняща се дейност.

В учителската стая на Трето ОУ бяха презентирани мултимедийни продукти, изготвени от ръководителите Славка Жостова, Лозана Грозданова и Александър Халачев.

Както винаги, дейностите в Трето ОУ, преминаха по иновативен начин – по повод 22 април – Международен ден на Земята, бяха представени изключително интересни продукти в електронен вариант, които провокираха още повече интереса на децата.

На събитието присъстваха членове на едноименния клуб „Пирински стражи“ и родители. Желанието на децата от II б клас да присъстват на това уникално мероприятие бе толкова силно, че те бяха заели местата си предварително и доста по-рано от посочения час на започване.

Уникалните творения от природни материали бяха направени под ръководството на г-жа Грозданова.

За доброто настроение и предизвикването на усмивки повреме на мероприятието, се погрижиха г-жа Жостова, г-жа Грозданова и г-н Халачев.

Игри, не липсваха – учениците разрешаваха казуси, свързани с опазване на флората и фауната.

Поздравяваме Ви, колеги! Бъдете винаги толкова дейни и иновативни!

И да не забравяме, че клуб „Пирински стражи“ при Трето ОУ е еталон на пешеходния училищен туризъм в община Гоце Делчев!