Новини до 2020 г.

Две похвални инициативи осъществиха собствениците на фирмата, отговаряща за изхранването на децата в Трето ОУ

По инициатива на семейство Горанови – собственини на фирма „БиДиДжи – 2017” ЕООД бяха проведени две чудесни инициативи.

Първата бе свързана с разиграване на томбола за децата от училището. Учениците трябваше да напишат своите имена и клас на малко лисче, което те да пуснат в специално подготвена за дейността кутия. Поканените за комисия по изпълнение на инициативата – г-жа Грозданова и г-н Халачев изтеглиха имената на учениците, които получиха награди. Бяха раздадени няколко поощрителни награди и една голяма награда – раница.

Втората инициатива бе посрещната с още повече усмивки. Семейство Горанови осигуриха безплатен билков чай за всички желаещи ученици и учители от Трето ОУ „Братя Миладинови”. От получаването на топлата и същевременно полезна, и напълно безплатна напитка се възползваха всички. Разбира се, всички съставки по приготвянето на напитката, както и контрол по изпълнението на дейността бе под зоркия поглед на медицински специалист.

Поводът за осъществяване на двете инициативи бе желанието на организаторите да виждат още повече детски усмивки, както и да стимулират приемането на полезни, а не вредни напитки от учениците.

Не е тайна, че семейство Горанови са партньори по проект „Посланици на здравето”, по който Трето ОУ ще осъществи много различни, полезни и заинтригуващи дейности.

Едно от мероприятията по проекта е организиране на традиционния „Ден на чая” от клуб „Пирински стражи”. Това ще се случи съвсем скоро.

Адмирации за семейство Горанови за организираните инициативи! Браво!